Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/jousi-id.com/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Unicorn

 

Hiilikuitujousi on kestävyytensä ja tasalaatuisuutensa vuoksi paras jousivalinta varajouseksi tai vaikka nuorelle muusikolle. Hiilikuitujousella soittaessa myös koosta seuraavaan siirtyminen on edullista ja helppoa.

Hyvästä laadustaan huolimatta näiden hiilikuitujousien alkuperäiset jouhet sekä jouhitukset ovat usein valitettavan huonolaatuisia. Tämä vaikeuttaa tarpeettomasti soittotaidon kehittymistä, sillä nuoren soittajan jousessa keskeisin tekijä on jouhitus.
Pahimmillaan jousi voi jopa olla niin kehnoa laatua, että sitä ei voi edes jouhittaa enää uudelleen ilman jousen hajoamista.

Jousi Idillä hiilikuitujousille tehdään heti niiden tehtaalta saapuessa standardihuolto.
Tämä tarkoittaa että jouset jouhitetaan ammattilaisten parhaimmiksi toteamilla Unicorn Brand- jouhilla, kiilat uusitaan ja kärkikolot sekä frossin sisätyöt viimeistellään.
Tämän huollon jälkeen tavallinen hiilikuitujousi muuttuu laadukkaaksi Unicorn – hiilikuitujouseksi, jonka jouhia voi tarvittaessa helposti myös uusia.

Ammattimainen huolto- sekä jouhitustyö ja huippulaatuiset, tuoreet jouhikarvat saavat äänen todella syttymään. Tämä tekee itse soittamisesta motivoivampaa ja vie soiton opiskelua huomattavasti eteenpäin.

Jousi Idin Unicorn – hiilikuitujousella matka kohti loppuunmyytyjä konserttisaleja voi alkaa.